סטייק סולסברי עם רוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק סולסברי עם רוטב פטריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אורז, קרם מרוכז של מרק פטריות, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי ורוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב בשר בקר, 1/4 יכול מרק פטריות, פירורי לחם, ביצה, בצל, ותבלינים סטייק.
מערבבים היטב וצורה לתוך 4 קציצות סגלגלות.
שמן חום ו 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. קציצות חומות משני הצדדים ולהעביר לצלחת.
מוסיפים חמאה וקוניאק שנותרו (מסירים מחבת מחום בעת הוספת קוניאק.)
מטגנים פטריות במשך 7 עד 8 דקות.
מוסיפים מניה בקר ומקציפים בתערובת רוטב עד חלקה. מערבבים במרק פטריות שנותר.
להחזיר קציצות למחבת ורוטב כפית מעל. מכסה פאן ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות.
מגישים סטייקים סולסברי ורוטב פטריות על אורז מבושל חם.