סטייק סינטה וסלט פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק סינטה וסלט פסטה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, מלח, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק סינטה בגריל עם מנגו וסלט צ'ילה, סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק, ו סטייק סינטה בגריל עם רוטב סטייק תוצרת בית.
הוראות
בעוד המטאטא מתחמם, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים פסטה; מבשלים 5 1/2 דקות.
מוסיפים שעועית ומבשלים 3 דקות או עד שהפסטה נעשית.
מסננים ושוטפים במים קרים.
מפזרים סטייק עם תערובת שום פלפל.
מניחים על מחבת broiler; מטגן 3 אינץ ' מחום 10 דקות או עד מידה רצויה של doneness, פונה לאחר 5 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מערבבים בצל ו -8 מרכיבים הבאים (בצל דרך פלפל שחור) בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת פסטה ופרוסות בקר; זורקים היטב למעיל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.