סטייק סינטה עם דשא עם תרד
סטייק סינטה עם דשא עם תרד נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 447 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 22 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, תרד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו אדובו-סטייק אגף מאוכל דשא במרינדה עם סלט תרד, סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק, ו המבורגרים סטייק סינטה בגריל עם רוטב סטייק ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
שים מחבת גדולה עם תחתית כבדה על אש גבוהה. בזמן שהמחבת מתחממת, מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים.
מוסיפים את השמן, מוודאים שיש מספיק כדי לצפות את תחתית התבנית.
מוסיפים את הסטייקים וצורבים בצד 1 למשך 2 דקות. הופכים אותם וצורבים בצד השני למשך 3 דקות. (זה יהיה לבשל את הסטייקים עד בינוני-נדיר.)
מנמיכים את האש ומוסיפים 3 כפות מהחמאה, השום והטימין. מקציפים סטייקים עם החמאה המומסת משני הצדדים למשך 1 דקה נוספת.
מוציאים את הסטייקים מהתבנית ונותנים להם לנוח 2 דקות.
בזמן שהסטייקים נחים, הוציאו את השום והטימין מהתבנית ונגבו את עודפי החמאה.
מוסיפים את כף החמאה שנותרה ונותנים לה להשחים על אש גבוהה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים כמה שניות.
מוסיפים את התרד ומטגנים, תוך ערבוב נמרץ, עד שהוא נבול, בערך 1 דקה.
הניחו מצע תרד על כל אחת מ -4 הצלחות, הניחו סטייק מעל והגישו.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו של הבמאי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו משנת 2014 מציע שפע וחיך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פרי אדום ושחור עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב ונעשה קטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינים של שעועית אספרסו וניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בסיומו. זוגות יפה עם חזה, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.