קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

סטייק סינטה עם דשא עם תרד

סטייק סינטה עם דשא עם תרד
סטייק סינטה עם דשא עם תרד נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 447 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 22 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, תרד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו אדובו-סטייק אגף מאוכל דשא במרינדה עם סלט תרד, סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק, ו המבורגרים סטייק סינטה בגריל עם רוטב סטייק ביתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מחבת גדולה עם תחתית כבדה על אש גבוהה. בזמן שהמחבת מתחממת, מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השמן, מוודאים שיש מספיק כדי לצפות את תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הסטייקים וצורבים בצד 1 למשך 2 דקות. הופכים אותם וצורבים בצד השני למשך 3 דקות. (זה יהיה לבשל את הסטייקים עד בינוני-נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
מנמיכים את האש ומוסיפים 3 כפות מהחמאה, השום והטימין. מקציפים סטייקים עם החמאה המומסת משני הצדדים למשך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוציאים את הסטייקים מהתבנית ונותנים להם לנוח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בזמן שהסטייקים נחים, הוציאו את השום והטימין מהתבנית ונגבו את עודפי החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את כף החמאה שנותרה ונותנים לה להשחים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8
מוסיפים את שאלוט ומבשלים כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
9
מוסיפים את התרד ומטגנים, תוך ערבוב נמרץ, עד שהוא נבול, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
10
הניחו מצע תרד על כל אחת מ -4 הצלחות, הניחו סטייק מעל והגישו.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו של הבמאי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו משנת 2014 מציע שפע וחיך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פרי אדום ושחור עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב ונעשה קטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינים של שעועית אספרסו וניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בסיומו. זוגות יפה עם חזה, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.