קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

סטייק סינטה עם רוטב פטריות ותפוחי אדמה צ'ייב-שום

סטייק סינטה עם רוטב פטריות ותפוחי אדמה צ'ייב-שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים Sirloin עם רוטב פטריות ותפוחי אדמה Chive-שום. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לך לחנות ותביא פלפל, תפוחי אדמה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סטייקים עם רוטב פיציולה, תבלין מצופה Sirloin קצה צלי W / שמנת חזרת רוטב צ'ייב, ו סינטה ברוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים סטייקים באופן שווה עם 1/4 כפית פלפל ו 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
מלחמלח
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהמחבת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים פטריות למחבת; מבשלים 5 דקות או עד מכרז ומתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מערבבים יין, 1/2 כוס מים, קמח, 1/8 כפית פלפל, ו 1/8 כפית מלח; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מוסיפים תערובת יין למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד עבה; מערבבים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר מהחום.
9
הכן תפוחי אדמה על פי הוראות החבילה. מערבבים עירית ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
תפוח אדמהתפוח אדמה
עיריתעירית
10
מניחים 3/4 כוס תפוחי אדמה על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם 1 סטייק על 1/4 כוס רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.