סטייק עגבניות עם גבינת עיזים אפויה וסלט עשבי תיבול
ניתן להכין את המתכון של סטייק עגבניות עם גבינת עיזים אפויה וסלט עשבי תיבול תוך כ-27 דקות . מנה אחת מכילה 121 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 1.43$ למנה , אתה מקבל ארוחה בסגנון המשרתת 4. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. אם יש לכם ביצה, גבינת עיזים עגולות, גרגיר צעיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה מושלם ליום האהבה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 87% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: גבינת עזים ועגבניות עשבי תיבול , שכבות עגבניות טריות וגבינת עזים עם שמן עשבי תיבול , וסלט אבוקדו עשבי תיבול עם גבינת עזים .
הוראות
בקערה קטנה ורדודה מערבבים את פירורי הלחם עם מלח ופלפל לפי הטעם. בקערה קטנה ורדודה נוספת, טורפים את הביצה רק עד לקבלת תערובת אחידה. טובלים כל גבינת עיזים עגולה בביצה, ולאחר מכן בפירורי לחם, טפחים את הפירורים במקומם. מכסים ומקררים את עיגולי הגבינה המצופים כ-15 דקות.
מרכז את פרוסות העגבניות על 4 צלחות סלט ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה ויוצקים פנימה 2 כפות שמן זית. כשהשמן כמעט מעשן, מוסיפים את עיגולי הגבינה. מבשלים עד להשחמה קלה, כ-45 שניות. הופכים אותם ומבשלים בצד השני עד שהגבינה רק מרגישה רועדת, בערך 45 שניות יותר, תלוי בעובי העיגולים.
מניחים עיגול גבינה על כל פרוסת עגבנייה.
בקערה, זורקים את עשבי התיבול עם טפטוף קל של שמן זית, שפריץ של חומץ יין אדום ומלח ופלפל לפי הטעם. עורכים את עשבי התיבול על גבי הגבינה, מחלקים אותם באופן שווה.
הערות מייקל: הסלט הזה נראה הכי טוב כאשר פרוסת העגבנייה ופרוסת גבינת העיזים בערך באותו גודל. אז אם אתה יכול למצוא גבינת עיזים רק בבולי עץ קטנים, אולי כדאי להגיש 2 סיבובי גבינת עיזים לכל סועד ולהניח אותם על פרוסות עגבניות קטנות יותר.
הקפד להוריד את כל הגבעולים מעשבי התיבול בזהירות כדי שהאורחים שלך יוכלו ליהנות רק מהעלים הרכים.