סטייק עוף מטוגן עם רוטב קארי של רדאיי
עוף מטוגן סטייק עם רוטב קארי Redeye עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 183 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן צמחי, חלב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: סטייק העוף המטוגן של דיוויד עם רוטב רדאיי., קציצות עוף מטוגנות עם רוטב רדאיי, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב.
הוראות
בצלחת פאי, לטאטא את הביצה עם החלב. בצלחת עוגה אחרת, בנדיבות העונה קמח עם מלח ופלפל. לדלות את הבשר בקמח, הקשה את העודף. טובלים את הפרוסות המצופות בתערובת הביצה המוכה ומעלים שוב בקמח, מלטפים קלות את הציפוי כדי לעזור לו לדבוק.
במחבת ברזל יצוק גדולה, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את הסטייק על אש מתונה, הופך פעם אחת, עד הזהב ופריך, על 5 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים קלות במלח.
יוצקים את שמן הבישול לתוך כוס עמיד בחום ולמחוק את המחבת. חזור 2 כפות שמן למחבת ולהוסיף את הבצל, שום וג ' ינג ' ר. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך משחימים, על 5 דקות.
מוסיף את אבקת קארי ו Sriracha ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את הקפה ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס, מיץ ליים וסוכר, מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות.
שים את הסטייקים המטוגנים בקערות רדודות. למעלה עם רוטב קארי ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.