סטייק עין צלעות ברוטב פטריות
מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 83 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סטייק עין צלעות עם רוטב פטריות יכול להיות מצוין ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מרק בשר, עלי טימין, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו סטייקים עם רוטב פטריות עבור 2, סטייקים עם רוטב פטריות, ו סטייקים צלויים עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות, השום והצלצלי. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות רכות, על 10 דקות.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 1/2 כוס, כ 12 דקות. מערבבים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מעובה, 6 עד 8 דקות. מערבבים את הקורנית, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. להפריש ולשמור חם.
מפזרים את הסטייקים באופן שווה עם מלח ופלפל.
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הסטייקים, בקבוצות במידת הצורך, ומבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר מהמחבת ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מגישים את הסטייקים עם רוטב הפטריות.
מקשטים עם עלי קורנית אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019