סטייק עם זיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק עם זיתים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 400 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, זיתים נרפאו במי מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייק ניו יורק סטריפ שופע עגבניות וזיתים, סטייק כרובית בגריל עם קוסקוס ישראלי וזיתים, ו סטייק בציפוי עשבי תיבול עם עגבניות שרי וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה (לא nonstick) מעל חום בינוני גבוה עד חם. סטייק טפיחה יבש ומפזרים 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל, ולאחר מכן לצרוב, ללא סיבוב, 5 דקות (להפחית את החום במידת הצורך כדי למנוע חריכה). הפוך סטייק מעל ומבשלים 5 עד 6 דקות יותר עבור בינוני-נדיר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות.
למחוק מחבת, ואז לבשל שום עם פתיתי פלפל אדום בשמן על חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים זיתים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
הסר מהחום. מערבבים פטרוזיליה רק לפני ההגשה.
פורסים סטייק ומגישים ברוטב זית.
למנה: 417 קלוריות, 22 גרם שומן( 4g רווי), 95mg כולסטרול, 468mg נתרן, 3g פחמימות, 0g סיבים, 51g חלבון
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.