סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי
אם יש לכם שמן זית, חומץ יין, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Bistec Argentino al Chimichurri (סטייק עם רוטב Chimichurri), סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי (Carne con Chimichurri), ו Chimichurri הטוב ביותר : מרינדה Chimichurri ורוטב סטייק.
הוראות
כדי להפוך את chimichurri, בליץ את הפטרוזיליה, אורגנו, שום, שאלוט פתיתי צ ' ילי במעבד מזון או לקצוץ דק מאוד ביד.
מוסיפים 2 כפות של שמן זית, מיץ לימון, חומץ וכמה תיבול, ואת הדופק לשלב הכל עקביות חצוף.
לשפשף את השמן שנותר וקצת תיבול לתוך הסטייקים.
מחממים מחבת או מחבת ומבשלים את הסטייקים במשך 2-3 דקות בכל צד או עד שנעשה לטעמך. לנוח כמה דקות, ואז כפית על הרוטב ומגישים עם צ ' יפס וסלט.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.