אם יש לכם שמן זית, חומץ יין, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Bistec Argentino al Chimichurri (סטייק עם רוטב Chimichurri), סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי (Carne con Chimichurri), ו Chimichurri הטוב ביותר : מרינדה Chimichurri ורוטב סטייק.
הוראות
1
כדי להפוך את chimichurri, בליץ את הפטרוזיליה, אורגנו, שום, שאלוט פתיתי צ ' ילי במעבד מזון או לקצוץ דק מאוד ביד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ 'ימיצ' ורי.
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים 2 כפות של שמן זית, מיץ לימון, חומץ וכמה תיבול, ואת הדופק לשלב הכל עקביות חצוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
לשפשף את השמן שנותר וקצת תיבול לתוך הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
4
מחממים מחבת או מחבת ומבשלים את הסטייקים במשך 2-3 דקות בכל צד או עד שנעשה לטעמך. לנוח כמה דקות, ואז כפית על הרוטב ומגישים עם צ ' יפס וסלט.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.