קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סטייק עם שעועית לבנה ועגבניות שרי

סטייק עם שעועית לבנה ועגבניות שרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק ספייס שפשף עם שעועית לבנה ועגבניות שרי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 515 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו שעועית, פלפל, סטייק סינטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק עם שעועית לבנה ועגבניות שרי, שעועית לבנה עם דיונון, ארוגולה ועגבניות שרי, ו מחבת אחת צרובה חזה עוף עם עגבניות שרי ושעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים אבקת צ ' ילי, 1/2 כפית כמון,פלפל אדום כתוש, אורגנו בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אורגנואורגנו
כמוןכמון
2
מפזרים תבלינים, מלח ופלפל על סטייק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
תבליניםתבלינים
סטייק.סטייק.
מלחמלח
3
חום 1 כף שמן גדוליםקילט מעל חום בינוני גבוה. לבשל steakto doneness הרצוי, 5 דקות לכל צד formedium-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
4
העברה ללוח חיתוך.מחק מחבת; להוסיף 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
5
Addatoplo; sauté 1 עד 2 דקות. מערבבים בגארליכול1 כפית כמון.
מרכיבים שתצטרך
כמוןכמון
6
מוסיפים שעועית מנוקזת; מערבבים עד מחומם דרך, הוספת מים bytablespoonfuls אם יבש, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
7
פרוסת סטייק; לשרת עם שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
סטייק.סטייק.
8
בתיאבון

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה