קושימומחה
מוכן ב1 ש, 32 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

סטייק עצם עם רוטב ברביקיו תמרינדי ועגבניות במרינדה בזיליקום

סטייק עצם עם רוטב ברביקיו תמרינדי ועגבניות במרינדה בזיליקום
סטייק עצם עם רוטב ברביקיו תמרהינדי ועגבניות במרינדה בזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1052 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם שמן זית, מים, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש ב מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 32 דקות. עם כפית ציון 80%, המנה הזו טובה. נסו בירה במרינדה סטייק עצם, בצל מטוגן ופטריות, עם ביצה מטוגנת, סלמון קרום קוקוס עם רוטב ברביקיו תמרהינדי, ו כנפי עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה תמרינדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 20 דקות.
4
מניחים תערובת בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים לסיר ומבשלים 15 עד 20 דקות נוספות, או עד להסמכה. מחממים גריל. שומרים 1 כוס מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברישים סטייקים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
מניחים על הגריל וצולים במשך 4 עד 5 דקות, או עד להזהבה. הופכים את הסטייקים וממשיכים לצלות במשך 5 עד 6 דקות. במהלך 2 הדקות האחרונות של צלייה, מברשת את הסטייק עם כמה רוטב גריל במשך 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוציאים את הסטייקים מהגריל ומברישים ברוטב הברביקיו השמור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מגישים עם העגבניות במרינדה בזיליקום בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
9
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות טינגה ריו רזרב מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -12 דולר לבקבוק.
טינגה ריו רזרב מרלו
טינגה ריו רזרב מרלו
רובי בצבע אדום עם תווים של פטל ותותים על האף. תבלינים מתוקים הגיעו דרך על החיך מן האלון הצרפתי והאמריקאי ואת החיך מסיים עם טאנינים עגולים רכים. טבעוני בר קיימא ומוסמך מוסמך.