קושימומחה
מוכן ב1 ש, 32 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

סטייק עצם עם רוטב ברביקיו תמרינדי ועגבניות במרינדה בזיליקום

סטייק עצם עם רוטב ברביקיו תמרינדי ועגבניות במרינדה בזיליקום
סטייק עצם עם רוטב ברביקיו תמרהינדי ועגבניות במרינדה בזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1052 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם שמן זית, מים, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש ב מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 32 דקות. עם כפית ציון 80%, המנה הזו טובה. נסו בירה במרינדה סטייק עצם, בצל מטוגן ופטריות, עם ביצה מטוגנת, סלמון קרום קוקוס עם רוטב ברביקיו תמרהינדי, ו כנפי עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה תמרינדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 20 דקות.
4
מניחים תערובת בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים לסיר ומבשלים 15 עד 20 דקות נוספות, או עד להסמכה. מחממים גריל. שומרים 1 כוס מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מברישים סטייקים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
6
מניחים על הגריל וצולים במשך 4 עד 5 דקות, או עד להזהבה. הופכים את הסטייקים וממשיכים לצלות במשך 5 עד 6 דקות. במהלך 2 הדקות האחרונות של צלייה, מברשת את הסטייק עם כמה רוטב גריל במשך 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מוציאים את הסטייקים מהגריל ומברישים ברוטב הברביקיו השמור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מגישים עם העגבניות במרינדה בזיליקום בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
9
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרbasil chifponadebasil chifponade1פיינטעגבניות שרי, חצויעגבניות שרי, חצוי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס1פלפל habanero, קצוץפלפל habanero, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית12 כפיות אבקת שוםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים8שימורי עגבניות שזיפים ומיציהם קצוצים גסשימורי עגבניות שזיפים ומיציהם קצוצים גס1בצל אדום, קצוץ גסבצל אדום, קצוץ גס4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1קילוגרםסטייקים טי-בון (בערך כל אחד)סטייקים טי-בון (בערך כל אחד)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תרכיז תמרינדי או הדבקתרכיז תמרינדי או הדבק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות טינגה ריו רזרב מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -12 דולר לבקבוק.
טינגה ריו רזרב מרלו
טינגה ריו רזרב מרלו
רובי בצבע אדום עם תווים של פטל ותותים על האף. תבלינים מתוקים הגיעו דרך על החיך מן האלון הצרפתי והאמריקאי ואת החיך מסיים עם טאנינים עגולים רכים. טבעוני בר קיימא ומוסמך מוסמך.