קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות51
מגזין

סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי

סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך מגש, סטייק, שמן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכונים דומים: אור (er) סטייק au Poivre עם רוטב ברנדי, סטייק עם רוטב קוניאק, ו סטייק עם רוטב ברנדי ופלפל.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.