סטייק פלורנטין ברוטב בלסמי ורוזמרין
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סטייק פלורנטין בלסמי ורוזמרין-במרינדה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1057 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 78 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, סטייק פורטרהאוס, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סטייק פלורנטין ברוטב בלסמי ורוזמרין, Bisteccan alla פלורנטין עם רוטב סטייק בלסמי רוזמרין ו טרוויזו בגריל עם Gorgonzola, ו סטייק חצאית במרינדה בלסמית.
הוראות
בשקית פלסטיק resealable חסון, לשלב את החומץ עם 1/2 כוס שמן הזית והרוזמרין.
מוסיפים את הסטייק, אוטמים את השקית ומקררים בין לילה, הופכים את השקית מספר פעמים.
מחממים את התנור ל-425 ומביאים את הסטייק לטמפרטורת החדר.
הסר את הסטייק מן המרינדה ומתבלים עם מלח ופלפל. לשפשף את הצד עם 2 כפות הנותרים של שמן זית. גריל על חום גבוה בינוני עד חרוך יפה על החלק העליון והתחתון, על 5 דקות לכל צד.
מעבירים את הסטייק לתבנית אפייה עטופה וצולים במשך כ-30 דקות, עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס לטנדרלוין (החלק הקטן יותר) רושם 12
לחלופין, לבנות אש בצד אחד של גריל פחם או להדליק גריל גז. גריל סטייק על אש מתונה במשך 5 דקות בכל צד.
מעבירים את הסטייק לצד הקריר של הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 30 דקות.
להעביר את הסטייק ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות. פורסים את הסטייק על פני התבואה ומגישים מיד.