סטייק פלנק אסיאתי עם אספרגוס ופילאף אורז בר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סטייק פלנק אסיה עם אספרגוס אורז בר Pilaf יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב סויה, בצל ירוק, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז בר מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורז בר ועוגיות חמוציות מיובשות כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק אסיאתי, סטייק אסיאתי, ו סטייק אסיאתי.
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. מבשלים אספרגוס במים רותחים במשך 2 דקות או עד פריך במכרז.
מערבבים רוטב סויה ואת 4 המרכיבים הבאים (רוטב סויה דרך שום), הזמנת תערובת רוטב סויה 1/3 כוס. תניח בצד.
מניחים שנותר תערובת רוטב סויה, אספרגוס, סטייק בשקית פלסטיק zip-top; חותם. להשרות במקרר 1 שעה, מפנה מדי פעם.
הסר אספרגוס וסטייק מן התיק, ולהשליך מרינדה.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים אספרגוס וסטייק, ומבשלים סטייק 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness, הפיכת אספרגוס לפי הצורך.
מניחים סטייק על מגש, ומכסים בנייר כסף.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
שלב 1/3 כוס שמורות תערובת רוטב סויה, תרד, אורז, סלרי, שמן, בצל; לזרוק מעיל. מחלקים אספרגוס, סטייק, אורז בר פילאף באופן שווה בין 4 צלחות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.