סטייק פלנק משופשף בבצל
סטייק פלנק משופשף בבצל לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-24 גרם חלבון, 8 גרם שומן ובסך הכל 182 קלוריות. המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב ושלם 30 מגיש 6 ומחירו 2.08 $ למנה. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סטייק בקר, שן שום, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייק פלנק משופשף בצ'יפוטלה, סטייק פלנק משופשף באנקו וסטייק פלנק משופשף בתבלינים.
הוראות
בקערה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים; מברישים על שני צידי הסטייק.
מניחים בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; אוטמים את השקית ומעבירים למקרר ל-3-4 שעות או ללילה.
מניחים סטייק על מחבת ברילר. צולים 3-4 אינץ' מהאש במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°). פורסים דק על פני התבואה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק פלנק. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Iron Horse Wedding Cuvee. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
![קיווי לחתונה של סוס ברזל]()
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.