סטייק פלפל
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? סטייק פלפל יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מנה אחת מכילה 405 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, שמן קנולן, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 51% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק פלפל סיני (בשר בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) , סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) וסטייק פלפל סיני ( בשר בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) .
הוראות
חותכים סטייק ל-2-1/2-in. x 1/2 אינץ'. x 1/4 אינץ'. רצועות. בקערה בינונית מערבבים את רוטב הסויה, הסוכר והשום.
להוסיף בשר; לזרוק קלות לציפוי. מכסים ומצננים 3-4 שעות.
לזרוק את המרינדה. במחבת או בווק, מקפיצים בשר בשמן במשך 5-6 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד.
מוסיפים פלפלים ובצל; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 3-4 דקות.
מערבבים מים ועמילן תירס עד לקבלת מרקם חלק.
להוסיף לבשר ולירקות; מטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות או עד שמסמיך.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-28 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו]()
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
לפינו נואר 2012 יש ניחוחות מפתים עמוקים של דובדבנים אדומים ושחורים ו-olallieberry המודגשים על ידי פטריות פורצ'יני מיובשות, תה פו-אר, תבלינים מתוקים וקוביות של קטורת כנסייה. היין משיי וחסר תפרים בפה, מאזן בשרניות עם חומציות מושלמת ותחושת פה שופעת.