סטייק פלפל בגריל ללא גלוטן עם בצל דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק ללא גלוטן פלפל בגריל עם בצל דבש. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מלח שום, כמון טחון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו סטייק צלוי ללא גלוטן צלוי, מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח), ו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור) (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
מערבבים את כל החומרים פלפל לשפשף. מברשת קלה מחצית השמן משני צדי הבשר. לחץ על תערובת לשפשף על שני הצדדים של בשר בקר.
מברשת קלה נשאר שמן על פרוסות בצל. כיסוי ובשר צלוי ובצל 4 עד 5 אינץ ' מחום בינוני-גבוה 10 עד 12 דקות, הופך פעם אחת, עד בשר הוא doneness בינוני.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.