סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור)
גשו לסופר וקנו פלפל, פלפל, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו נקניקיות קלויות, פלפלים ובצל ולחם גביני עם פלפל שחור, ארוחת ערב: בקר מוקפץ עם בצל ופלפלים, ו סגנון סצ'ואן מערבבים סטייק מטוגן עם פלפלים, בצל ואפונה שלג על אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בשר בקר, 1 רוטב סויה כף, ו 1 כף יין xiaoshing בקערה ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו להשרות לפחות 20 דקות בטמפרטורת החדר ועד 3 שעות.
3
בינתיים, לשלב רוטב סויה שנותר עם עמילן תירס ומערבבים עם מזלג כדי ליצור תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
4
מוסיף יין xiaoshing שנותר, ציר עוף, שמן שומשום, סוכר ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
קורצים שומשום לבן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מערבבים פלפלים ובצל בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים שום, זנגביל, בצל ירוק בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
כדי גריל עם הכנס ווק: אור ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בערימה במרכז באח הבישול.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
Place Weber 8835 Gourmet BBQ System Hinged Cooking Grate on grill and set wok במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מוסיפים שמן וחום עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
10
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, ערבוב והשלכת עד בשר חרוך קלות אבל עדיין ורוד כתמים, על 1 דקה. לדחוף בשר לצדדים של ווק כדי לפנות מקום במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
מוסיפים פלפלים ובצל ומבשלים, מערבבים ירקות במרכז עד חרוך קל, כ -30 שניות. לזרוק עם בשר ולדחוף את הצדדים של ווק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מוסיפים תערובת שום/ג ' ינג ' ר / בצל ירוק למרכז ווק ומיד דוחפים את כל המרכיבים למרכז, משליכים ומערבבים עד שבשר מבושל דרך וירקות הם בקושי מכרז, כ -30 שניות יותר. מערבבים רוטב ויוצקים לתוך ווק (זה צריך מיד להתחיל לרתוח). לזרוק את כל החומרים כדי מעיל ברוטב לבשל עד מעובה קלות, על 30 שניות. בזהירות להעביר מגש הגשה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
כדי לבשל על מבער: כאשר מוכן לבשל, חום 1 כף שמן ווק מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
14
מוסיפים חצי בשר בקר ומבשלים מבלי לזוז עד צרוב היטב, על 1 דקה. המשך בישול תוך ערבוב והתהפכות עד מבושל קלות אבל עדיין ורוד כתמים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
15
מעבירים לקערה גדולה. חזור עם 1 כף יותר של שמן בשר בקר שנותר, הוספת בשר לאותה קערה. תחסל את ווק. חזור עם 1 יותר שמן כף וחצי פלפלים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
16
מעבירים לקערה עם בשר בקר. חזור עם שאריות שמן ופלפלים / בצל. החזירו את ווק לחום גבוה עד לעישון. להחזיר פלפלים / בצל / בקר לווק ולהוסיף תערובת שום/ג ' ינג ' ר / בצל ירוק. מבשלים, משליכים ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
17
מוסיפים רוטב ומבשלים, משליכים ומערבבים כל הזמן עד מעובה קלות, כ -45 שניות יותר. בזהירות להעביר מגש הגשה לשרת
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.