סטייק פלפל סנט לואיס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק פלפל סנט לואיס. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 105 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת, ברנדי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, ו סטייק פלפל טבעוני (Aka פלפל מזויף) (מתכונים דומים).
הוראות
מלח קל משני צידי הפילה. לאחר מכן לחץ על כל צד בחוזקה לתוך פלפל סדוק מעיל.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית בחום גבוה.
מוסיפים את הפילה למחבת ומבשלים לטמפרטורה הרצויה.
הסר מהמחבת ולהניח בצד. הערה: לאחר הסרת מחום הפילה ימשיך לבשל, כך טוב יותר תחת מאשר מעל. 1 עד 2 דקות לכל צד עבור נדיר (מרכז אדום קר); 3 עד 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר (מרכז אדום חם); 5 עד 6 דקות לכל צד עבור בינוני( מרכז ורוד חם); 7 עד 8 דקות לכל צד עבור בינוני טוב( מרכז ורוד קטן מאוד חם); 8 עד 9 דקות לכל צד גם (מרכז חם לא ורוד בכלל).
באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה, שום, ושאלוט ומבשלים עד חום זהוב.
הסר מן החום בזהירות לשפוך את הברנדי או קוניאק. אלכוהול הוא דליק מאוד, אז יש מכסה שימושי.
שים את המחבת בחזרה על הכיריים על חום בינוני עד בינוני גבוה ולהוסיף את השמנת הכבדה. מבשלים עד מופחת בחצי, על 6 עד 8 דקות.
מקציפים בדבש ובחרדל. התאם תיבול עם מלח, אם תרצה.
צלחת פילה, לסיים עם הרוטב, וליהנות.
מגישים עם העמילן והירק האהוב עליך. בחלק העליון של גדת הנהר אנו מגישים עם פירה שום קלוי וירקות טריים מוקפצים בעונה.