זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, סטייק ברזל שטוח במרינדה, ו Mojo סטייק שטוח ברזל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת מעל חום בינוני. מתבלים את הסטייק ברוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים או ערפל עם קצת מיץ לימון העונה קלות עם רק חלק של מלח שום, מלח, פלפל שחור תיבול מושחר.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבלין
פלפל שחור
מלח שום
מיץ ליים
מלח
3
מניחים את הסטייק במחבת ומכסים עם מכסה. מבשלים כ 20 דקות, או במידה הרצויה של doneness, סיבוב והוספת תיבול יותר כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר סטייקים למגש הגשה ולהתחמם. מערבבים חמאה ומים לתוך המחבת, הסרת כל חתיכות השחמה מלמטה לעשות רוטב. מתבלים עם מלח שום נוסף, מלח ופלפל לפי הטעם.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.