קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

סטייק צד עם אדממה מוקפצת ורוטב ווסאבי-חרדל

סטייק צד עם אדממה מוקפצת ורוטב ווסאבי-חרדל
אם יש לכם אורז arborio, שמן canolan, edamame, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סטייק צלע עם Sauteed Edamame ו Wasabi-רוטב חרדל, סטייק צלע ואדממה עם רוטב ווסאבי, ו סלט אדאמה עם רוטב ווסאבי.

הוראות

1
מביאים את ציר העוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף 3 אורז Arborio כוסות. כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות. אפשר לאורז להתקרר ולהזמין אותו לארוחות בהמשך השבוע.
מרכיבים שתצטרך
3
בעוד אורז מבשל, מעיל מחבת גריל גדול תנור העליון או מחבת עם ספריי בישול ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה לחמם מראש. מתבלים את שני הצדדים של סטייק צלע עם מלח, פלפל שחור ותבלינים מסקיט.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים סטייק צלע על גריל חם יחד עם סיבובים פלפל אדום. מבשלים את הסטייק 3 עד 5 דקות לכל צד, עד כמעט מבושל דרך אבל עדיין מעט ורוד. מבשלים את הפלפלים האדומים עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
5
להסיר ולהניח בצד.
6
הסר סטייק מחבת גריל ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך לרוחב על אלכסון לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, מחממים שמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים edamame ורוטב סויה ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר מהחום.
11
בקערה קטנה, להקציף יחד חומץ אורז, שמן, חרדל, להדביק ווסאבי.
מרכיבים שתצטרך
12
סדר פרוסות סטייק אגף וסבב פלפל אדום על מגש הגשה. למעלה עם חצי edamame sauteed (שמורת הנותרים edamame עבור סלט אורז Edamame עם טונה Teriyaki). רוטב ווסאבי על אדאמה וסטייק.
מרכיבים שתצטרך
13
מגישים עם 2 כוסות אורז. להזמין אורז שנותר עבור אספרגוס-ריזוטו פטריות בר עם פרמזן סלט אורז Edamame עם טונה טריאקי.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה