סטייק צלוי עם פלפל סצ'ואן
אם יש לך רוטב שעועית שום, מלח, סטייקים אגף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו לביבות עם פלפל סצ'ואן, עוף מערבבים ומטגנים עם פלפל סצ'ואן, ו דג קונג פאו עם צ'ילי מיובש ופלפל סצ' ואן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט פלפל על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 30 שניות.
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב לחלוטין. לטחון לאבקה ולהעביר לקערה קטנה. מערבבים ביין, רוטב שעועית שחור וסוכר.
תדליק גריל. מסדרים את הסטייקים על תבנית אפייה ומשפשפים אותם עם הרוטב.
מתבלים את סטייקים האגף בקלילות עם מלח. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד הסטייקים הם בינוניים-נדירים, על 8 דקות.
להעביר את הסטייקים למשטח עבודה ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים דק את הבשר על פני התבואה ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.