סטייק צלע בגריל
סטייק צלע בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל של 567 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם פלפל, חומץ, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בג'ינג'ר הטחון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. הציון הזה די טוב. נסו סטייק צלע בגריל עם מוג'ו נענע-כוסברה וגזר בגריל ופטרניפס, סטייק צלע בגריל, ו סטייק צלע בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 3/4 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הבקר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עד 24 שעות. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה. סטייק צלע גריל, לא מכוסה, על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170 גרם).
בינתיים, במחבת, הקפיצו ירקות במרינדה שמורה עד שהם רכים. פורסים דק סטייק על פני התבואה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יקב ארבעת בריקס פאסו רובלס סנגיובזה, מונית, מרלו "סקוסו" תערובת עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, מרלו]()
ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, מרלו "סקוסו" תערובת
קליפורני "סופר טוסקני" של סנגיובזה, קברנה סוביניון ומרלו הוא נסיעה מלאה של גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל אוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים ברמזים של פלפל וניל עם גימור ברי מתוק.