קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות32
מגזין

סטייק צלע במרינדה

סטייק צלע במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק צלע במרינדה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם תיבול פהיטה, סטייקים אגף, ההלבשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק צלע במרינדה, סטייק צלע במרינדה, ו סטייק צלע במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סטייקים פלנק בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מערבבים בירה, רוטב איטלקי, ותיבול פהיטה; יוצקים באופן שווה על סטייק. שקיות חותם, ולהירגע 8 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטהתיבול פהיטה
רוטב איטלקירוטב איטלקי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
3
הסר סטייק מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
הכן אש חמה על ידי ערימת פחם בצד אחד של הגריל, משאיר בצד השני ריק. (עבור גריל גז, רק להדליק צד אחד.)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מניחים באח מזון על גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מניחים סטייק בצד המואר של הגריל. גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
כ -20 דקות או במידה הרצויה של doneness.
8
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
9
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו במותג Fiesta של בולנר לתיבול פהיטה מפואר במיוחד, אשר זמין בוול-מארט וברוב הסופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטהתיבול פהיטה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.