סטייק צלע במרינדה עם רוטב גבינה כחולה
סטייק צלע במרינדה עם רוטב גבינה כחולה נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, חלב-חמאה דל-שומן, עלי רדיקיו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו כריך סטייק עם גבינה כחולה, סטייק בלסמי פלנק עם גבינה כחולה, ו סטייק צלע ברוטב פטרוזיליה וסויה טרי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את חתיכות סטייק בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף או קלף ו פאונד עד עובי 1/4 אינץ'.
חתוך ל 4 חתיכות שוות, באלכסון, נגד התבואה.
בקערה קטנה, להקציף יחד 1 כף שמן זית, חומץ בלסמי, סוכר ושום.
שים את הסטייק לתוך שקית פלסטיק sealable עם המרינדה ולתת לשבת במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר, או 1 שעה במקרר.
בינתיים, בקערה קטנה לשלב את הגבינה הכחולה וחמאה עם מזלג, מועך עד שמנת. מערבבים ב ווסטרשייר ולהניח בצד.
לרסס מחבת גריל גדולה עם ספריי בישול לחמם מראש על חום בינוני גבוה.
חותכים את הבצל לתוך 1/4 אינץ סיבובים מברשת שני הצדדים עם כף הנותרים של שמן וגריל 6 דקות לכל צד. להפריד לטבעות ולהניח בצד.
הסר את הבשר מן המרינדה ואת העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל. זרוק את המרינדה. מבשלים את הבשר במחבת הגריל על אש בינונית גבוהה במשך כ 3 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מסדרים 3 עלים radicchio וערימה של בצל על כל צלחת הגשה. למעלה עם חתיכת סטייק.
טפטוף עם רוטב גבינה כחול העליון עם קומץ פטרוזיליה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.