סטייק צלע בצל פטריות
סטייק אגף בצל פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 495 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, סטייק האגף, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ביין האדום היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פינו נואר בראוניז כמו קינוח. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייק צלע משופשף בצל, סטייק פלנק עם רוטב פטריות, ו סטייק פלנק ברוטב יין פטריות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מיקרוגל לימון וליים בקערה קטנה לשחרור שמנים אתרים והניחו בצד עד שהם קרירים מספיק לטיפול.
מוסיפים רוטב סויה וחומץ לבלנדר, מחליפים את המכסה ומפעילים את הבלנדר. דרך פתח ההזנה מוסיפים, 1 בכל פעם, את השום, שיני האדמה, הרוזמרין, הטימין והפלפל השחור. חצוי לימון וליים והשאיר את הבלנדר פועל, סחט מיץ מכל אחד דרך פתח ההזנה.
מניחים סטייק צלע בכלי לא מגיב, מוסיפים מרינדה ומצפים סטייק.
יוצקים רוטב ברביקיו ומורחים לציפוי. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מחממים גריל וצורבים כל צד של הסטייק. מבשלים לרמת העשייה הרצויה ומעבירים לקרש חיתוך כדי לתת לנוח למשך 5 דקות.
מחממים שמן זרעי ענבים במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ומקפיצים עד לשקיפות, ואז מוסיפים פטריות ומקפיצים עד שהם מתחילים לוותר על המיצים שלהם.
מוסיפים יין אדום ומאפשרים לרובו להתאדות. בקערה קטנה מקציפים יחד מים ובסיס בקר ומוסיפים לתבנית. אפשר להפחית בחצי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מסירים מהאש ושומרים על חום.
פורסים סטייק על ההטיה לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים על הצלחת. כף רוטב בצל פטריות מעל.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.
![יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר]()
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר לדובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.