קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

סטייק צלע בצל פטריות

סטייק צלע בצל פטריות
סטייק אגף בצל פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 495 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, סטייק האגף, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ביין האדום היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פינו נואר בראוניז כמו קינוח. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייק צלע משופשף בצל, סטייק פלנק עם רוטב פטריות, ו סטייק פלנק ברוטב יין פטריות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מיקרוגל לימון וליים בקערה קטנה לשחרור שמנים אתרים והניחו בצד עד שהם קרירים מספיק לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים רוטב סויה וחומץ לבלנדר, מחליפים את המכסה ומפעילים את הבלנדר. דרך פתח ההזנה מוסיפים, 1 בכל פעם, את השום, שיני האדמה, הרוזמרין, הטימין והפלפל השחור. חצוי לימון וליים והשאיר את הבלנדר פועל, סחט מיץ מכל אחד דרך פתח ההזנה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים סטייק צלע בכלי לא מגיב, מוסיפים מרינדה ומצפים סטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
4
יוצקים רוטב ברביקיו ומורחים לציפוי. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5
מחממים גריל וצורבים כל צד של הסטייק. מבשלים לרמת העשייה הרצויה ומעבירים לקרש חיתוך כדי לתת לנוח למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מחממים שמן זרעי ענבים במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים בצל ומקפיצים עד לשקיפות, ואז מוסיפים פטריות ומקפיצים עד שהם מתחילים לוותר על המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מוסיפים יין אדום ומאפשרים לרובו להתאדות. בקערה קטנה מקציפים יחד מים ובסיס בקר ומוסיפים לתבנית. אפשר להפחית בחצי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מסירים מהאש ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בסיס בקרבסיס בקר
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
פורסים סטייק על ההטיה לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים על הצלחת. כף רוטב בצל פטריות מעל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר לדובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.