סטייק צלע ים תיכוני
סטייק האגף הים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו יין, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סטייק צלע עם סלט ים תיכוני, סטייק צלע, ו סטייק צלע (מתכונים דומים).
הוראות
שלב ראשון 7 מרכיבים במנה רדודה או שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה גדולה; להוסיף סטייק אגף. לכסות או לאטום, ולהירגע 8 שעות, הפיכת סטייק מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל.
גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
4 עד 6 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לרצועות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.