סטייק צלע עם בצל קרמל וזיגוג בלסמי
סטייק צלע עם בצל קרמל וזיגוג בלסמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלוי עם זיגוג בלסמי בייקון, כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות, ו סטייק צלוי עם זיגוג בלסמי וגרמולטה כתומה.
הוראות
מביאים חומץ בלסמי לרתיחה בסיר קטן וכבד. להפחית את החום בינוני; לבשל עד מופחת 1/4 כוס (כ 5 דקות).
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטגנים 10 דקות או עד מכרז.
מפזרים 1/4 כפית מלח; לטגן 18 דקות או עד בצל הם חום זהוב.
מפזרים סטייק עם הנותרים 1/4 כפית מלח, פלפל, טימין.
מניחים סטייק על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; צלייה 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מגישים סטייק על בצל; טפטוף עם זיגוג בלסמי.
הערה יין: סטייק בצל מקורמל הם שותפים נפלאים ליינות אדומים רבים. אבל זיגוג חומץ בלסמי מציג קצת אתגר מאז חומץ יכול להפוך את היין טעם חד. מגוון אחד קם טוב במיוחד חומץ: סירה (הידוע גם בשם שיראז). ישנם רבים גדולים סירה / shirazes זמין. נסו את השיראז של יקב גייזר פייק מקליפורניה, שהוא צפוף ומחטא שפתיים-מציאה במחיר של $ - קארן מקניל
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה