סטייק קארי אדום
סטייק קארי אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 248 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אבקת קארי, בזיליקום, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: קארי אדום תאילנדי עם ירקות, סטייק צלע, ו סטייק צלע.
הוראות
לטאטא חומץ אורז, רוטב דגים, זנגביל מגורד, שום, רוטב חם, אבקת קארי אדומה, וממרח קארי אדום בצלחת רדודה. תניח בצד.
נקב סטייק אגפו כמה פעמים עם מזלג ומניח בתערובת חומץ. לכסות ולשרות בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ושמן קלות את הסבכה.
מניחים סטייק על הגריל ובזיליקום על גבי סטייק. סטייק גריל במשך 6 דקות.
הסר בזיליקום, להפוך בשר מעל, ומניח בזיליקום בחזרה על גבי סטייק. מבשלים את הסטייק עד שהוא מתחיל להתקשות והוא חם מעט ורוד במרכז, על 6 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.