קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סטייק קולב עם רוטב דובדבן שאלוט

סטייק קולב עם רוטב דובדבן שאלוט
סטייק קולב עם רוטב דובדבן שאלוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 1298 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ רימון, שום חדור שמן זית, שאלוטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, סטייק קולב ורוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק מתלה עם רוטב שום ירוק.

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
טפטוף 2 כפות שמן על סטייקים ומתבלים כל הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. שים על מחבת גריל חם או גריל חיצוני. אפשר את הבשר לבשל במשך כ 3 דקות בצד הראשון מבלי לזוז. הפעל, ומבשל עד העדיף doneness הוא הגיע, עוד 5 דקות (רק קצת יותר עבור חתכים גדולים יותר).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את הסטייקים מן הגריל ללוח חיתוך ולאפשר לנוח 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בינתיים, תכין את הרוטב. בסיר בינוני על חום גבוה, להוסיף את שאלוט הנותרים 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד להזהבה. Deglaze המחבת עם מיץ רימון, גירוד את החלקים החומים, ולאחר מכן מערבבים את ריבת הדובדבן. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד עבה. לטעום ולהתאים תיבול, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה ולסדר על צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
מגישים עם רוטב הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות