סטייק רומני
המתכון סטייק רומנית יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 4 שעות ו-25 דקות. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 40 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא אקדח 1. רוטב מקורי, סטייק בקר, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוגת זנגביל רומנית, כדורי בשר רומניים (Chiftele), ו Romanian Mititei (Mici) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט סטייק עד מעורבב; לשפוך על סטייק בצלחת רדודה. פנה באופן שווה מעיל שני הצדדים של סטייק. מקררים 4 שעות כדי להשרות, פונה מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה.
גריל 8 דקות. בכל צד או עד הסוף (160F).
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.