קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

סטייק רצועות במחבת עם רוטב פלפל ירוק ותפוחי אדמה אפויים במלח

סטייק רצועות במחבת עם רוטב פלפל ירוק ותפוחי אדמה אפויים במלח
סטייק רצועות במחבת עם רוטב פלפל ירוק ותפוחי אדמה אפויים במלח דורש כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 708 קלוריות , 57 גרם חלבון ו -40 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 7 מנות.22 דולר למנה. 5 אנשים מצאו את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זה מושלם ליום האהבה . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש חרדל דיז'ון, מלח ים גס, ברנדי ורוטב ווסטרשייר. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86% . הציון הזה מעולה. מתכונים דומים: סטייק רצועה צרובה עם רוטב שמנת חרדל , סטייק רצועה צרובה עם רוטב שמנת חרדל וסטייק ניו יורק צרובה עם רוטב חמאת שום + בצל .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מחממים 2 מחבתות ברזל יצוק גדולות מספיק כדי להכיל 2 מתוך 4 חתיכות הבקר עד שהן מתחילות לעשן בבירור. מתבלים את הסטייקים משני הצדדים במלח ופלפל. כבו את האש מתחת למחבת והשתמשו במלקחיים כדי להניח את הסטייקים במחבת 1 על 1 בשכבה אחת. מדליקים את האש מתחת למחבת ומשחימים את הצד הראשון, 3 עד 5 דקות. נסו לעמוד בפיתוי להפוך אותם או להזיז אותם תוך כדי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס תערובת מלית לחם תירס1 כוס תערובת מלית לחם תירס
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
2
הופכים את הסטייקים בצד השני ומשחימים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
3
מסדרים את הסטייקים על רשת "לנוח" בזמן שאתם מכינים את הרוטב שלכם.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
3/4 כוס יין לבן או מרק בקר3/4 כוס יין לבן או מרק בקר
4
מסירים את עודפי השומן מאחת מהמחבתות ששימשה לבישול הסטייקים ושמרו את המחבת השנייה לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
5
מוסיפים כף חמאה ובצלי שאלוט ומבשלים עד שהם שקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 עגבניות מיובשות4 עד 5 עגבניות מיובשות
חמאה, פרוסהחמאה, פרוסה
6
מוסיפים את גרגרי הפלפל הירוק והברנדי ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
1/4 כוס פלוס 1 כף אבקת קקאו לא ממותק1/4 כוס פלוס 1 כף אבקת קקאו לא ממותק
7
מערבבים פנימה את החרדל, מיץ הלימון, גרידת הלימון ורוטב ווסטרשייר. מערבבים את המחבת כך שכל הטעמים יתחילו להתמזג יחד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת מופחתת שומן, מחולקתגבינת שמנת מופחתת שומן, מחולקת
אריזת תרד טרי, קצוץ וקרועאריזת תרד טרי, קצוץ וקרוע
גרידת לימוןגרידת לימון
1/2 קילו עוף מבושל פרוס1/2 קילו עוף מבושל פרוס
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
8
מוסיפים את ציר העגל ומצמצמים למרקם רצוי, ואז מערבבים פנימה את הטרגון.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
1 חזיר אפוי, פרוס ממש דק1 חזיר אפוי, פרוס ממש דק
9
מחממים 2 מחבתות ברזל יצוק גדולות מספיק כדי להכיל 2 מתוך 4 חתיכות הבקר עד שהן מתחילות לעשן בבירור. מתבלים את הסטייקים משני הצדדים במלח ופלפל. כבו את האש מתחת למחבת והשתמשו במלקחיים כדי להניח את הסטייקים במחבת 1 על 1 בשכבה אחת. מדליקים את האש מתחת למחבת ומשחימים את הצד הראשון, 3 עד 5 דקות. נסו לעמוד בפיתוי להפוך אותם או להזיז אותם תוך כדי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס תערובת מלית לחם תירס1 כוס תערובת מלית לחם תירס
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
10
הופכים את הסטייקים בצד השני ומשחימים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
11
מסדרים את הסטייקים על רשת "לנוח" בזמן שאתם מכינים את הרוטב שלכם.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
3/4 כוס יין לבן או מרק בקר3/4 כוס יין לבן או מרק בקר
12
מסירים את עודפי השומן מאחת מהמחבתות ששימשה לבישול הסטייקים ושמרו את המחבת השנייה לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
13
מוסיפים כף חמאה ובצלי שאלוט ומבשלים עד שהם שקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 עגבניות מיובשות4 עד 5 עגבניות מיובשות
חמאה, פרוסהחמאה, פרוסה
14
מוסיפים את גרגרי הפלפל הירוק והברנדי ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
1/4 כוס פלוס 1 כף אבקת קקאו לא ממותק1/4 כוס פלוס 1 כף אבקת קקאו לא ממותק
15
מערבבים פנימה את החרדל, מיץ הלימון, גרידת הלימון ורוטב ווסטרשייר. מערבבים את המחבת כך שכל הטעמים יתחילו להתמזג יחד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת מופחתת שומן, מחולקתגבינת שמנת מופחתת שומן, מחולקת
אריזת תרד טרי, קצוץ וקרועאריזת תרד טרי, קצוץ וקרוע
גרידת לימוןגרידת לימון
1/2 קילו עוף מבושל פרוס1/2 קילו עוף מבושל פרוס
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
16
מוסיפים את ציר העגל ומצמצמים למרקם רצוי, ואז מערבבים פנימה את הטרגון.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
1 חזיר אפוי, פרוס ממש דק1 חזיר אפוי, פרוס ממש דק
1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת
2
הוסיפו את תפוחי האדמה לתבשיל עם מכסה מותאם שרק גדול מספיק כדי להכיל את תפוחי האדמה. לזרוק אותם עם קצת מלח ים ואת עלי הדפנה. מכסים את התבשיל ומכניסים למרכז התנור לאפייה של 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנותבייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנות
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
מלח יםמלח ים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת
3
כאשר תפוחי האדמה רכים כאשר מחוררים אותם בקצה סכין, מוציאים את התבשיל מהתנור וזורקים את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנותבייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנות
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת
4
מחממים את המחבת השמורה שבה בושלו הסטייקים על אש בינונית והוסיפו את תפוחי האדמה לטפטופי הסטייק. מבשלים עד שהם משחימים והופכים מעט פריכים. מְעַט. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטותצנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
5
מסדרים את תפוחי האדמה בתחתית 4 צלחות ארוחת ערב ומעליהם את הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
6
מזלפים את הרוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יין לבן או מרק בקר3/4 כוס יין לבן או מרק בקר
7
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת
8
הוסיפו את תפוחי האדמה לתבשיל עם מכסה מותאם שרק גדול מספיק כדי להכיל את תפוחי האדמה. לזרוק אותם עם קצת מלח ים ואת עלי הדפנה. מכסים את התבשיל ומכניסים למרכז התנור לאפייה של 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנותבייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנות
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
מלח יםמלח ים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת
9
כאשר תפוחי האדמה רכים כאשר מחוררים אותם בקצה סכין, מוציאים את התבשיל מהתנור וזורקים את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנותבייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנות
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת4 אונקיות גבינה מעובדת מגוררת
10
מחממים את המחבת השמורה שבה בושלו הסטייקים על אש בינונית והוסיפו את תפוחי האדמה לטפטופי הסטייק. מבשלים עד שהם משחימים והופכים מעט פריכים. מְעַט. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטותצנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
11
מסדרים את תפוחי האדמה בתחתית 4 צלחות ארוחת ערב ומעליהם את הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיותג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
12
מזלפים את הרוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יין לבן או מרק בקר3/4 כוס יין לבן או מרק בקר

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטריפ סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Cupcake Vineyards פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
ליין זה יש גוון נופך מקסים וניחוחות מבעבעים של דובדבנים שחורים, תותים בשלים, פטל אדום ורמז לתבלינים עם גימור קרמי.