סטייק רצועת ניו יורק עם ירקות בגריל
סטייק רצועת ניו יורק עם ירקות בגריל יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 103 גרם חלבון, 87 גרם שומן, ובסך הכל 1454 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים דורש פלפל, קרשים ארז מטופל, שום תיבול עשבי תיבול, ועגבניות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. 5 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 90%, וזה מדהים. מתכונים דומים: סטייק רצועת ניו יורק עם ירקות בגריל, סטייק סטריפ ניו יורק בגריל עם רוטב סטייק בירה ומולסה, ו בגריל ניו יורק סטייק עם סלסה ורדה.
הוראות
משרים את קרשי הצלייה במים.
חותכים שומן מהסטייקים ומייבשים אותם במגבות נייר.
מניחים את הסטייקים בשקית ניילון עם רוכסן עם 2 כפות שמן זית ושמן האגוזים. לעסות את השמן לתוך הסטייקים-אני אוהב לדפוק אותם קצת באגרופים. תחשוב על ניהול כעסים. טוחנים פנימה את המלח והפלפל ומעכים אותם בשקית לציפוי הסטייקים. מקררים לפחות 2 שעות.
מניחים קישואים, דלעת צהובה, פלפל כתום, עגבניות ותפוחי אדמה אדומים על תבנית אפייה וזורקים אותם עם עוד 2 כפות שמן זית, שום ותיבול עשבי תיבול, קורט סאל ים וקורט פלפל שחור.
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל את הסורג.
הניחו את הקרשים הרטובים על הגריל החם, סגרו את המכסה והשאירו אותם למשך 3 עד 5 דקות, או עד שהם חרוכים מעט בתחתית. הופכים את הקרשים ומניחים את הסטייקים על קרש אחד.
מעבירים את הירקות המעורבים ממגש האפייה לקרש השני. סוגרים את מכסה הגריל ומבשלים עד לתועלת הרצויה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק חשפנות. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר