סטייק שום & בצל
סטייק שום & בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 208 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם גבינת פרמזן, שום, פרחי ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו סטייק עם חמאה עם בצל, כריכי סטייק עם פלפלים מקורמלים, בצל ושום, ו כריכי סטייק עם מיונז שום דבש ובצל אדום צרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מרוססת עם ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים סטייק; מפזרים פלפל. לבשל סטייק 5 עד 6 דקות. בכל צד או עד doneness בינוני (160F).
הסר ממחבת, שמירה על טפטוף במחבת.
מניחים סטייק על קרש חיתוך; מכסים באופן רופף עם נייר.
מוסיפים בצל ושום למחבת. מערבבים ברוטב; מכסים עם מכסה. לבשל 5 דקות. מערבבים. קוק, נחשף, עוד 4 עד 5 דקות. או עד בצל רך, ערבוב מדי פעם. בינתיים, לחתוך סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות; מקום על מגש הגשה.
סטייק העליון עם תערובת בצל; מפזרים גבינה.