סטייק תוסס עם ירקות קלויים
סטייק תוסס עם ירקות קלויים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם חומץ בלסמי, שיני שום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכונים דומים: ירקות איטלקיים תוססים, סטייק כפרי רוחש, ו פהיטות סטייק רוחשות.
הוראות
כדי להכין מרינדה, לשלב הראשון 6 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול.
להוסיף סטייקים לשקית, ולאטום. להשרות במקרר במשך 2 שעות, מפנה מדי פעם.
כדי להכין את הירקות הקלויים, לשלב פלפלים, 2 כפיות שמן, תפוחי אדמה, שאלוט, ומלח בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם.
הסר סטייקים משקית, הזמנת מרינדה.
מפזרים 2 כפיות פלפל שחור ומלח על כל צד של סטייקים.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייקים, ו לטגן במשך 3 דקות בכל צד או עד סטייקים הם ברמה הרצויה של doneness.
הוסף מרינדה שמורה למחבת, ומרתיחים 1 דקה, גירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מוסיפים חזרת.
יוצקים רוטב על סטייקים וירקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה