קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

סטייקים בסגנון פלורנטין פורטרהאוס

סטייקים בסגנון פלורנטין פורטרהאוס
סטייקים פורטרהאוס בסגנון פלורנטין הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ליווי: פלחי לימון, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו סטייקים בסגנון פלורנטין בגריל, סטייק פורטרהאוס צלוי, ו סטייקים פורטרהאוס ~ חמאה מורכבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלטפים סטייקים יבשים ומשפשפים כל אחד עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
פתחי אוורור בתחתית הגריל ועל המכסה. אור chimney הערימה של פחם ויוצקים פחם מואר על 2 צדדים מנוגדים של החלק התחתון של הגריל, משאיר באמצע ברור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה מעל גחלים במשך 3 עד 4 שניות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
לצרוב סטייקים על מתלה גריל משומן קלות מעל גחלים, חשוף, עד סימני גריל מופיעים (סיבוב 90 מעלות פעם אחת בכל צד לסימני crosshatch), כ 5 דקות לכל צד. העבר סטייקים לאזור ללא גחלים מתחת וגריל, מכוסה, מתהפך מדי פעם, עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך בשר (לא לגעת בעצמות) רושם על 43° בסעיף גדול יותר של בשר ועל125 קטן יותר (פילה) סעיף בינוני נדיר, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות. לצרוב סטייקים על מתלה גריל משומן קל, מכוסה, עד סימני גריל מופיעים (סיבוב 90 מעלות פעם אחת בכל צד לסימני crosshatch), כ 5 דקות לכל צד. כבה 1 צורב (צורב באמצע אם יש
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
ולשים סטייקים מעל צורב כיבוי. להפחית את החום על אש הנותר (ים) כדי מתון סטייקים גריל, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך בשר (לא לגעת בעצמות) רושם על 43° בסעיף גדול יותר של בשר על125 ב קטן יותר (פילה) סעיף בינוני נדיר, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
להעביר סטייקים ללוח חיתוך ולתת לעמוד, חשוף, 10 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה לפחות 135 ° F בעוד סטייקים לעמוד.)
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
חותכים כל קטע של בשר את העצם, ולאחר מכן לחתוך כל פיסת לרוחב נגד התבואה ולסדר פרוסות על מגש.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מפזרים קלות עם מלח טפטוף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
סטייקים יכולים להיות בגריל חם משומן קלות היטב מתובל היטב מחבת גריל גדול, חשוף, מתהפך פעם אחת (וסיבוב 90 מעלות בכל צד לסימני crosshatch), 5 דקות לכל צד. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל סטייקים, מכוסה במחבת צלייה הפוכה, מתהפך מדי פעם, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים