סטייקים הליבוט עם כוסברה ונענע
סטייקים הליבוט עם כוסברה ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל צ'ילה סראנו, סטייקים הליבוט, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: סטייקים הליבוט עם סלסה נענע פפאיה, הליבוט עם מנטה חריף-כוסברה צ'אטני, ו סטייקים הליבוט.
הוראות
שלב את 6 החומרים הראשונים במעבד מזון, ואת הדופק עד צורות הדבק חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. תניח בצד.
חותכים 4 (12-x 12 אינץ') חתיכות של רדיד אלומיניום כבד חובה.
מניחים 1 הליבוט סטייק במרכז כל אחד; להפיץ כל סטייק עם תערובת כוסברה כף 1. למעלה סטייקים באופן שווה עם פרוסות לימון. מקפלים לסכל.
מניחים חבילות נייר כסף על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מגישים בירות בסגנון סזון מבלגיה (כגון סזון דופונט) או בסגנון ביאר דה גארד צרפתי דומה (כגון Jenlain מ Brasserie Duyck). איכויות האדמה, הצמחים שלהם להתחתן יפה עם כוסברה ונענע.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.