קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

סטייקים הליבוט עם כוסברה ונענע

סטייקים הליבוט עם כוסברה ונענע
סטייקים הליבוט עם כוסברה ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל צ'ילה סראנו, סטייקים הליבוט, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: סטייקים הליבוט עם סלסה נענע פפאיה, הליבוט עם מנטה חריף-כוסברה צ'אטני, ו סטייקים הליבוט.

הוראות

1
שלב את 6 החומרים הראשונים במעבד מזון, ואת הדופק עד צורות הדבק חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
חותכים 4 (12-x 12 אינץ') חתיכות של רדיד אלומיניום כבד חובה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים 1 הליבוט סטייק במרכז כל אחד; להפיץ כל סטייק עם תערובת כוסברה כף 1. למעלה סטייקים באופן שווה עם פרוסות לימון. מקפלים לסכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים הליבוטסטייקים הליבוט
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים חבילות נייר כסף על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים בירות בסגנון סזון מבלגיה (כגון סזון דופונט) או בסגנון ביאר דה גארד צרפתי דומה (כגון Jenlain מ Brasserie Duyck). איכויות האדמה, הצמחים שלהם להתחתן יפה עם כוסברה ונענע.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.