סטייקים ממולאים
סטייקים קוביות ממולאים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. ראש לחנות ולקחת שמן קנולן, פלפל, רוטב בראונינג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. מתכונים דומים: סטייקים חתוכים איטלקי, סטייקים קוביות פטריות, ו סטייקים קוביים פרמיג'יאנה.
הוראות
סטייקים קילו כדי 1/4-ב. עובי.
מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. כפית רוטב סלט מעל סטייקים. מכסים ומצננים במשך שעה 1.
בסיר גדול שלבו את הירקות, המרק ושאר המלח. מכסים ומבשלים על אש בינונית 6-8 דקות או עד שהם רכים.
כף 1/4 כוס תערובת ירקות על כל סטייק; מגלגלים ומאובטחים בעזרת קיסמים. במחבת טפלון גדולה, בשר חום מתגלגל בשמן מכל הצדדים. מכסים ומבשלים במשך 35-40 דקות או עד שהבשר רך.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; להתחמם.
שלב עמילן תירס ונוזל בישול שמור עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לטפטופי מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים רוטב השחמה אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה]()
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה