קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

סטייקים מפולפלים עם סלסה

סטייקים מפולפלים עם סלסה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ומנה עיקרית ראשונית? סטייקים מפולפלים עם סלסה יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 403 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מ טעם הבית דורש מיץ ליים, אבקת צ'ילי, פלפל ועגבנייה. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה מדהים. נסו סטייקי הליבוט מפולפלים, סטייקי ריביי מפולפלים, ו סטייקים טי-בון מפולפלים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים 1/2 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף סטייקים. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר 8 שעות או לילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
שלב מרכיבי סלסה; מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
מסננים וזורקים מרינדה מסטייקים. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 7-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת'), צולה במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר