סטייקים מתלה עם רחוב 125 Malanga Mash
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים קולב עם רחוב 125 Malanga Mash. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 742 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. לך לחנות ותביא חומץ יין, מיץ תפוזים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו 125 רחוב Malanga Mash, נתחי קולב משפשפים עשבי תיבול, ו סטייק טלה אורגנו עם לימון, שמן זית ומחית גבינת פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סטייקים עם adobo תיבול.
מניחים בשכבה אחת בתבנית אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מערבבים מיץ תפוזים, מיץ לימון וחומץ בקערה; לשפוך על סטייקים.
בואו להשרות בטמפרטורת החדר 1 שעה.
חום 2 כפות שמן בכל אחד 2 מחבטות גדולות כבדות מעל חום בינוני גבוה.
הסר סטייקים מן המרינדה; מפזרים מלח ופלפל.
הוסף 2 סטייקים לכל מחבת ומבשל עד doneness הרצוי, על 6 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.