קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

סטייקים עם רוטב בורדלייז

סטייקים עם רוטב בורדלייז
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא מח עצם בקר, שאלוט, סטייקים עבותים של ניו יורק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב בורדלייז, סטייק צלוי עם רוטב בורדלייז, ו בשר טנדרלוין עם רוטב בורדלייז, גזר מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מרק להתבשל בסיר קטן כבד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף מח; להפחית את החום לנמוך ולצוד בעדינות עד מח נראה שקוף ואפור, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מח עצם לצלחת קטנה. מקררים צדי מח-עצם נוזליים. מח קירור עד קר ומוצק, כ -45 דקות. קוביות מח דק; לכסות ולקרר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור מח ולגנוב נוזל מקורר.)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף שאלוט ו sauté עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5
מוסיפים יין ומרתיחים עד מצטמצם 1/2 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
העברת הפחתת קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים מעט סטייקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
9
הוסף למחבת ולצרוב עד מבושל כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מעבירים סטייקים לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
11
מוסיפים את הפחתת היין למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משוחות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
לטאטא הנותרים 3 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
הוסף 1/4 כוס שמורות לשד העצם נוזלי ומח לקוביות. מבשלים עד מוח נמס ורוטב הוא חלק, לטאטא כל הזמן, על 2 דקות. רוטב דק עם יותר ציד בלתי חוקי נוזלי על ידי כף חופנים,אם תרצה. רוטב העונה עם מלח ופלפל. רוטב כפית על סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.