סטייקים עם רוטב בורדלייז
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא מח עצם בקר, שאלוט, סטייקים עבותים של ניו יורק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב בורדלייז, סטייק צלוי עם רוטב בורדלייז, ו בשר טנדרלוין עם רוטב בורדלייז, גזר מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק להתבשל בסיר קטן כבד על חום בינוני גבוה.
הוסף מח; להפחית את החום לנמוך ולצוד בעדינות עד מח נראה שקוף ואפור, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מח עצם לצלחת קטנה. מקררים צדי מח-עצם נוזליים. מח קירור עד קר ומוצק, כ -45 דקות. קוביות מח דק; לכסות ולקרר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור מח ולגנוב נוזל מקורר.)
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ו sauté עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים עד מצטמצם 1/2 כוס, על 5 דקות.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מפזרים מעט סטייקים עם מלח ופלפל.
הוסף למחבת ולצרוב עד מבושל כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מוסיפים את הפחתת היין למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משוחות. להפחית חום בינוני.
לטאטא הנותרים 3 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם.
הוסף 1/4 כוס שמורות לשד העצם נוזלי ומח לקוביות. מבשלים עד מוח נמס ורוטב הוא חלק, לטאטא כל הזמן, על 2 דקות. רוטב דק עם יותר ציד בלתי חוקי נוזלי על ידי כף חופנים,אם תרצה. רוטב העונה עם מלח ופלפל. רוטב כפית על סטייקים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.