סטייקים עם רוטב פיציולה
המתכון סטייק סינטה עם רוטב פיציולה יכול להתבצע בעוד כ-30 דקות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי רקטות, תפוחי אדמה חדשים, סטייקים סינטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סטייק סינטה עם רוטב פטריות ותפוחי אדמה צ'ייב-שום, סטייקים ברוטב סינטה, ו סטייקים בלסמי סינטה.
הוראות
מחממים מחבת כבדה על בסיס חום גבוה, ואז מוסיפים את שמן הזית ושום. מתבלים את הבשר, ואז, שניים בכל פעם, מחממים במהירות את הסטייקים משני הצדדים.
שים את כל 4 סטייקים במחבת, להוסיף את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ואז להנמיך את החום.
מפזרים את האורגנו על הבשר והעגבניות, מכסים חלקית את המחבת, ואז מבשלים בעדינות במשך 10 דקות.
הרם את חתיכות הבשר העדינות מהמחבת, מכסים בנייר כסף, ואז להפריש. להגדיל את החום, ואז לבשל את רוטב העגבניות במשך כ 10 דקות, עד שהוא מופחת בחצי. כפית את הרוטב על הסטייק ומגישים עם תפוחי אדמה חדשים וקומץ של רקטות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.