סטייקים צרובים במחבת עם פטריות
סטייקים צרובים במחבת עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא סטייקים עם בשר, ברוקולי ראבה, פורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, סטייקים צרובים ביין אדום, פטריות ובצל, ו סטייק פילה בקר עם פטריות צרובות ויניגרט יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף ברוקולי rabe ו 1 כף מים. כיסוי; לבשל 8 דקות, עד פריך במכרז, ערבוב מדי פעם. להפריש ולשמור חם.
בינתיים, מפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי, שניהם לפי הטעם, על סטייקים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף סטייקים; לבשל 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר, או יותר עבור doneness הרצוי. באמצעות מדחום בשר, לבדוק כי הבשר הגיע לטמפרטורה פנימית של 14
להעביר סטייקים לצלחת הגשה; להתחמם.
מוסיפים פטריות למחבת. כיסוי; לבשל מעל חום בינוני-גבוה, 3 דקות.
הוסף יציאה. מבשלים, חשוף, 3 דקות, עד רוטב מתעבה מעט.
מגישים פטריות מעל סטייקים; למעלה עם טימין. עונת ברוקולי rabe עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, שניהם לפי הטעם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.