גשו לסופר וקנו רוזמרין, כרישה, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תרד של ברוס איידל וסטייק פלנק ממולא של גורגונזולה, צלעות חזיר צלויות עם פרושוטו ופטריות פורצ'יני, ו צלעות חזיר מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הפטריות בקערה קטנה ומכסים במים רותחים. לספוג לפחות 45 דקות, או עד כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסר את הפטריות מהנוזל עם כפית מחוררת. קוצצים ומניחים בצד. מסננים את הנוזל השריית, משאיר מאחורי כל חצץ בתחתית הקערה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים את התנור ל 163°. לקשור כל שוק עם 3 לולאות של חוט הקצב. בנדיבות העונה שאנקס עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חום 2 כפות שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
הוסף את השוקיים (ייתכן שיהיה עליך חום אותם בקבוצות) ולצרוב עד להשחים יפה על כל הצדדים, על 10 דקות. מניחים בצד את השוקיים ושופכים את כל אבל 2 כפות של השומן.
6
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הפרושוטו, בצל, גזר, סלרי, כרישה. מכסים ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. לגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את השום, פטריות שמורות, ויין לבן ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה שנותרו מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים את נוזל פטריות שמורות, את המניה, 1 כפית של מרווה, 1 כפית של רוזמרין, ואת השוקיים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צווארי עוף
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1/2 ענף רוזמרין
9
מכסים ואופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את השוקיים, מחדש לכסות את הסיר, ואופים במשך 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
הסר את המכסה, ולאחר 30 דקות נוספות, להתחיל לבדוק את השוקיים, הוספת מלאי או מים יותר אם הנוזל מתאדה. השוקיים נעשים כאשר הבשר כמעט נופל מהעצם והוא די רך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
להעביר את הסיר לחלק העליון של התנור ולהעביר את השנקים למחבת קלייה רדודה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425ºF.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מברשת את השוקיים עם הנותרים 1 כף שמן זית ומפזרים קצת פלפל ואת הנותרים 2 כפיות מרווה 1 כפית רוזמרין. צולים את השוקיים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, או עד מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוף
8 (U-12) שרימפס
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בינתיים, degrease את צלימת הנוזל בסיר, ואם יש צורך, להרתיח אותו עד שהוא פשוט הופך סירופ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כדי לשרת, להסיר ולהשליך את החוט, לחתוך חתיכות של בשר מן השוקיים, להעביר צלחות, מצקת על חלק מהרוטב. תעביר את הרוטב הנוסף ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מצקת
חוט קצבים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף