סטפוטו יווני
סטפוטו יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חומץ יין, שיני קרקע, מקלות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. . מתכונים דומים: המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, ו סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני.
הוראות
מחממים את הצ ' אק במחבת גדולה.
מוסיפים פטריות ובצל לבשר ומבשלים עד רך.
מעבירים למחבת חסינת תנור.
מערבבים יחד רסק עגבניות, חומץ יין, וסוכר חום.
יוצקים את התערובת על הבשר והירקות.
מוסיפים מקלות קינמון, מפזרים ציפורן שלמה, ומלח ופלפל לפי הטעם. לדלל עם מים כדי לכסות את כל.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) לפחות 2 עד 2 1/2 שעות.