סטרוגנוף בקר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטרוגנוף בקר. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.14 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 344 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, אטריות ביצים, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. נסו סטרוגנוף בקר-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, האהוב על המשפחה הזו בבית שלי, סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון, ו סטרוגנוף בקר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים סטייק ו -8 המרכיבים הבאים (אם כי שום) בסיר איטי חשמלי של 3 ליטר; מערבבים היטב.
כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח בקערה קטנה; מוסיפים מרק בהדרגה תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
הוסף תערובת מרק לבישול איטי; מערבבים היטב. מכסים במכסה; מבשלים על חום גבוה הגדרת 1 שעה. מנמיכים להגדרת חום נמוך, ומבשלים 7 עד 8 שעות או עד שהסטייק רך. כבה את הכיריים האיטיות; הסר את המכסה.
תן לסטרוגנוף לעמוד 10 דקות. מערבבים שמנת חמוצה.
מגישים סטרוגנוף על אטריות.