סטרוגנוף צלעות קצרות
סטרוגנוף צלעות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 133 גרם של שומן, וסך הכל 1496 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו צלעות בקר, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלע צלע צלע נמוכה Stroganoff, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 2 כפיות כל פפריקה חמה ומתוקה על הצלעות הקצרות ולשפשף אותו היטב. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, לחמם 1 1/2 כפות של שמן צמחי עד מנצנץ.
מוסיפים חצי צלעות קצרות ומבשלים לאט על חום נמוך בינוני, מפנה, עד השחמה, על 10 דקות.
מעבירים את הצלעות הקצרות למגש וחוזרים עם שאר השמן והצלעות.
מוסיפים את הבצל לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 8 דקות.
מוסיפים את השום, 1/4 כפית של זרעי קימל ואת 1 כפית הנותרים כל אחד פפריקה חמה ומתוקה. מבשלים על אש נמוכה עד ריחני, על 4 דקות.
מוסיפים את הקוניאק ומבשלים במשך 2 דקות.
מקציפים בקמח ומבשלים 3 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה לאט לטאטא במניות בשר עד חלקה.
להחזיר את הצלעות הקצרות לתבשיל עם כל מיצים שנצברו ולהביא לרתיחה. מכסים את התבשיל בנייר שעווה ולאחר מכן את המכסה ואופים את הסטרוגנוף בתנור במשך כ 2 שעות, או עד שהבשר רך מאוד.
בינתיים, במחבת קטנה, טוסט 1/2 הנותרים כפית של זרעי קימל על חום מתון עד ריחני, על 30 שניות.
העברה לצלחת כדי להתקרר, ואז טוחנים דק במטחנת תבלינים או מרגמה.
להחזיר את התבשיל לתנור על אש נמוכה. מערבבים את cornichons ואת caraway קלוי. בקערה, להקציף 1/2 כוס של נוזל בישול חם לתוך שמנת חמוצה. מערבבים את הרוטב בחזרה לתוך סטרוגנוף ולכבות את החום. המשך ערבוב עד מעורבב היטב.
חותכים Spaetzle ו מחית גזר קרמל.
הפוך קדימה: סטרוגנוף יכול להיות בקירור לילה. לחמם מחדש ולהוסיף את השמנת החמוצה רק לפני ההגשה.
המלצת יין: תערובת Rhne פיקנטית ופירותית מלאה תדגיש את העושר של הבשר, אך גם תעמוד בפני טעמים מתוקים וחמוצים אחרים. חפש את ז ' אן לוק קולומבו Ctes-du-Rhne Les Abeilles 1997 או Domaine de la Roquette 1996
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.