קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

סטרוגנוף צלעות קצרות

סטרוגנוף צלעות קצרות
סטרוגנוף צלעות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 133 גרם של שומן, וסך הכל 1496 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו צלעות בקר, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלע צלע צלע נמוכה Stroganoff, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים 2 כפיות כל פפריקה חמה ומתוקה על הצלעות הקצרות ולשפשף אותו היטב. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, לחמם 1 1/2 כפות של שמן צמחי עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
4
מוסיפים חצי צלעות קצרות ומבשלים לאט על חום נמוך בינוני, מפנה, עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
מעבירים את הצלעות הקצרות למגש וחוזרים עם שאר השמן והצלעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הבצל לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את השום, 1/4 כפית של זרעי קימל ואת 1 כפית הנותרים כל אחד פפריקה חמה ומתוקה. מבשלים על אש נמוכה עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים את הקוניאק ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
9
מקציפים בקמח ומבשלים 3 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה לאט לטאטא במניות בשר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
להחזיר את הצלעות הקצרות לתבשיל עם כל מיצים שנצברו ולהביא לרתיחה. מכסים את התבשיל בנייר שעווה ולאחר מכן את המכסה ואופים את הסטרוגנוף בתנור במשך כ 2 שעות, או עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בינתיים, במחבת קטנה, טוסט 1/2 הנותרים כפית של זרעי קימל על חום מתון עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
העברה לצלחת כדי להתקרר, ואז טוחנים דק במטחנת תבלינים או מרגמה.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
13
להחזיר את התבשיל לתנור על אש נמוכה. מערבבים את cornichons ואת caraway קלוי. בקערה, להקציף 1/2 כוס של נוזל בישול חם לתוך שמנת חמוצה. מערבבים את הרוטב בחזרה לתוך סטרוגנוף ולכבות את החום. המשך ערבוב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
GherkinsGherkins
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
זרעי קימלזרעי קימל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מגישים חם, עם היד-
15
חותכים Spaetzle ו מחית גזר קרמל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
הפוך קדימה: סטרוגנוף יכול להיות בקירור לילה. לחמם מחדש ולהוסיף את השמנת החמוצה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
17
המלצת יין: תערובת Rhne פיקנטית ופירותית מלאה תדגיש את העושר של הבשר, אך גם תעמוד בפני טעמים מתוקים וחמוצים אחרים. חפש את ז ' אן לוק קולומבו Ctes-du-Rhne Les Abeilles 1997 או Domaine de la Roquette 1996
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
Chteuneuf-du-Pape.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.