סטרופולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סטרופולי. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 481 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חמאה, תמצית ונילן, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-12 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סטרופולי, סטרופולי, ו סטרופולי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הבצק: בקערה של מעבד מזון, דופק יחד 2 כוסות קמח, גרידת לימון, גרידת תפוזים, סוכר, מלח ואבקת אפייה.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים את הביצים, היין והוניל. דופק עד שהתערובת נוצרת לכדור. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות בגודל שווה. על משטח מקומח קל, לגלגל כל פיסת בצק עד 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים כל פיסת בצק לרצועות רחבות 1/2 אינץ'.
חותכים כל רצועה של מאפה לחתיכות 1/2 אינץ'.
מגלגלים כל פיסת בצק לכדור קטן בגודל של אגוז לוז. לדלות קלות את כדורי הבצק בקמח, לנער את כל עודף. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תשחה תוך כ-3 דקות.). בקבוצות, מטגנים את הבצק עד זהב קל, על 2 עד 3 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. (הבצק נינוח ורבוע יכול גם להיות התגלגל על משטח עבודה משוריין לתוך 1/2 אינץ 'יומני עבה לחתוך לחתיכות בגודל שווה 1/2 אינץ'. את חתיכות הבצק ניתן לגלגל לכדורים קטנים ומטוגנים כמו לעיל).
בסיר גדול, לשלב את הדבש, סוכר, ומיץ לימון על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מוסיפים את הבצק המטוגן ואת אגוזי לוז ומערבבים עד מצופה בתערובת הדבש. אפשר לתערובת להתקרר במחבת במשך 2 דקות.
לרסס את החלק החיצוני של כוס מים קטנה, ישר צדדית עם שמן צמחי ספריי בישול ומניחים במרכז מגש עגול. באמצעות כף גדולה או ידיים לחות, לסדר את struffoli ואגוזי לוז סביב הזכוכית כדי ליצור צורה זר.
טפטוף כל תערובת דבש נותרת על struffoli. אפשר להגדיר במשך 2 שעות (יכול להיעשות 1 יום מראש). לקשט עם סוכריות ואבק עם אבקת סוכר, אם משתמשים.
הסר את הכוס ממרכז המגש והגש.