עגול 2-Ham מחבת תבשיל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 203 גרם חלבון 170 גרם של שומן, וסך הכל 2961 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גזר, גזר לבן, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת 10 אינץ ' ovenproof עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים עם חלב ותערובת אפייה. מערבבים את מוקרמים au שמורים ובשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייה
ביצה
חלב
חם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
יוצקים את התערובת למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים בתנור וממשיכים לבשל עד שהמרכז הוא מוצק והחלק העליון הוא זהב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9 על 9 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
6
בסיר קטן, מחממים את החלב עם הקורנית מעל חום בינוני-נמוך עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טימין
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
בסיר בינוני על חום בינוני, להמיס את החמאה עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
9
מוסיפים את הקמח ומבשלים ערבוב כל הזמן עד הקמח הוא חום זהוב קלות, על 2 דקות. לאט לאט להקציף בחלב החם. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד עבה מאוד. מערבבים את צ ' דר, תבלין פשטידת דלעת ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
מלח ופלפל
גבינת צ ' דר
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מעיל החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן עם שכבה דקה של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
מניחים שכבה אחת של גזר מעט חופף בתחתית תבנית האפייה. למעלה עם שכבה חופפת של הגזר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
גזר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
יוצקים שליש מהרוטב מעל. חזור עם שתי שכבות נוספות כל אחד מהגזר והגזר הלבן, המסתיים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
גזר
רוטב
13
בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פרמזן, פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. מפזרים באופן שווה מעל החלק העליון של gratin.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
פרמזן
פטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
אופים עד gratin מבעבע ואת ציפוי הוא השחמה, וכאשר פירסינג דרך הירקות תשואה בקלות, על 1 1/2 שעות. אם החלק העליון מתחיל להשחים מהר מדי, מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
15
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
16
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
מניחים את החזיר במחבת צלייה בצד שומן למעלה. להבקיע את השומן עם דפוס שתי וערב. לבשל את החזיר במשך כ 1 שעה כדי לאפשר את השומן הבקיע להיפתח.
מרכיבים שתצטרך
חם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
18
בינתיים, בסיר קטן על אש בינונית, מערבבים יחד את הסוכר החום, ריבת תפוחים, חרדל, חומץ, זנגביל ושום יחד עם 2 כפות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ 2 דקות עד שיש לו עקביות סירופית חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תפוחים
סוכר חום
חרדל
חומץ
שום
ג ' ינג ' ר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
19
תוציא את החזיר מהתנור. בנדיבות מברשת את החזיר עם חצי זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
חם
ציוד שתשתמש בו
תנור
20
מניחים בחזרה בתנור ואופים 1 שעה ו -30 דקות נוספות, מתערבבים עם הזיגוג הנותר כל 20 דקות. אם החזיר מתחיל לקבל חום מדי, לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
חם
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
21
הסר מהתנור, לכסות ולאפשר את החזיר לנוח במשך 30 דקות לפני חיתוך והגשה.