סיבוב 2-בקר וכרוב מערבבים ומטגנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 785 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שום, כרוב, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. עם כפית נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, אחד-בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (קל + Paleo), ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק 24, ספוג במים 20 דקות
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
2
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
לזרוק את רצועות הבשר ואת המרינדה עם קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מרינדה
בקר
4
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הבשר והמרינדה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בקר
6
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד שהכרוב מתרכך והבשר מבושל, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
בקר
7
להסיר מהחום ולהגיש מעל האורז.
מרכיבים שתצטרך
אורז
8
מקשטים עם בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
9
פורסים את הבשר נגד התבואה לרצועות ברוחב 1/2 אינץ ' ומניחים לתוך שקית גדולה לאטום. בקערה, להקציף יחד את רוטב הסויה, שמן, מיץ ליים, סוכר חום, שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מיץ ליים
רוטב סויה
שום
ג ' ינג ' ר
דגנים
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
10
יוצקים את המרינדה לתוך השקית על הבשר. לאטום את התיק ולזרוק למעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בקר
11
מניחים את התיק לתוך קערה גדולה ומכניסים למקרר כדי להשרות לפחות 1 שעה או כל עוד לילה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
כדי לשרת: מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה. חוט 24 של רצועות בשר על שיפודים. תשמן את שערי הגריל ותניח את הבשר על הגריל. אם תרצה, שמור את רצועות הבשר שנותרו ומרינדה לשימוש נוסף, כגון Round 2 מתכון בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים. מבשלים את שיפודים 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
כרוב
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
שיפודים
גריל
13
הסר מהחום, מניחים על מגש הגשה ומפזרים את הבצל הירוק.